torsdag den 31. januar 2013

Klassisk tegning - en drøm der langsomt former sig

Øver mig for tiden i klassisk tegning. Er blevet helt bidt af det og drømmer om at kunne tegne rigtige corquis-tegninger som f.eks. disse her. Det er meget interessant og svært (!) at bygge figuren op så den får den rigtige dybde - sidder med tungen ude af munden :-P Det er faktisk ligeså afstressende som hækling :-) Hvis det da lykkes, haha :-D ellers skumler man i skægget. 
Men jeg vil så frygteligt gerne gøre mere ved mine billedkunstkundskaber som jeg brugte meget som yngre og blive bedre - og turde stå ved det. Ville elske at illustrere og tegne meget mere - så det er en drøm jeg øver mig på at lytte til. Her er lidt forskelligt fra min hånd. Under "tegninger" og "illustrationer" kan du se hvad jeg ellers har syslet med.
 2 kommentarer:

  1. Fant bloggen din via din status på Facebook :) Men wow, Sidsel, du er jo super kreativ. Virkelig inspirerende! Også har du linket til meg, så koselig!!

    SvarSlet
  2. Ih, tusind tak Stine, hvor er du bare sød!! :-) Din blog er også superfin - selvfølgelig skal der linkes til den! Jeg blev simpelthen så inspireret af at se jeres film og møde jer allesammen - det er et superinspirerende miljø! Det er faktisk pga. mødet med jer på skolen og festen at jeg tog fat i klassisk tegning igen. Det her er min krea blog, hvor jeg samler alle mine små ideer. Prøver at blive bedre til at lytte til mig selv og mine egne kreative sider - at få plads til at dyrke det lidt mere. Jeg ville elske at gøre det til lidt mere "prof" for mig selv, så det ikke kun er musikken, men også noget af alt det andet, jeg har indeni :-) Håber I har det godt og er kommet godt over festen? Det kunne være superhyggeligt at ses en anden gang?

    SvarSlet