Om "Swætsjööt"


  • Om "Swætsjööt"- en blog for det visuelle:


Swætsjööt [udt. sweatshirt] er min personlige blog, hvor jeg udforsker og oploader mine forskellige projekter.

I det gamle arkiv og ved at følge links'ene rundt på siden kan du finde alt fra børneprojekter, fotos, hjemmebag, opskrifter, syning og strik fra gennem tiden, hvor jeg har brugt denne blog som en typisk old-school kvinde-krea-blog til alt hvad der kom flyvende.

Det jeg primært bruger bloggen til nu er at lægge mine forsøg på forskelligt layout-arbejde ud - små opgaver jeg giver mig selv, gaver, ideer, sjov, gratis printables, grafiske arbejder og tegninger.

Jeg arbejder med at øve mig og dygtiggøre mig indenfor det grafiske og illustrationsmæssige felt.
Jeg arbejder pt. meget med 2D tegning i hånden, grafisk og typografisk arbejde i photoshop.

Jeg brænder for det visuelle udtryk og har en stor passion for fotografi foruden det håndværksmæssige, som du finder her på siden.

Jeg lader mig inspirere mange steder fra, lige fra Pinterest til min animator-kærestes netværk af vanvittigt dygtige illustratorer. Links til nogle af dem finder du selvfølgelig også herinde.

Passionen har hele tiden været der - den har ligget i dvale, lige under musikken, som jeg arbejder med til daglig. Nu har den fået lov til at udvikle sig.

Og passionen er ikke blevet mindre, efterhånden som den har fået lov at vokse - derfor er det naturligt for mig at bloggen har fået lov til ændre retning, som den gør i øjeblikket.


  • Musikken 𝄞 :


Til daglig arbejder jeg som udøvende og undervisende musiker i mange forskellige konstellationer. Vil du læse mere om det, så følg "Øret" på siden.

Jeg brænder også for det kreative arbejde i børnehøjde.
Her på bloggen kan du under fanen "Nøjj, det er for børn" finde nogle af mine projekter der er mere målrettede mod børn.
Her finder du ting jeg bl.a. har lavet med og for min egen datter, og her vil du også snart kunne finde links til min snarligt kommende blog "Tiger-piger og Løve-drenge", der får lov at dykke ned i kreative projekter og musik til børn.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar