lørdag den 1. december 2012

Adventskrans & nisselandskab

 Også i år skulle der laves adventskrans. Det er ikke hvert år jeg får det gjort - men havde lige en eftermiddag - selvom det var 1. søndag i advent, gælder det jo fint at lave en adventskrans og tage den i brug samme dag :-)
Jeg havde lyst til at lave den helt enkel og oldschool i år - helt "lush" med en masse tykt gran og bare enkel med hvide lys og rødt bånd. Så sådan blev den. Her er lidt fotos fra processen:


 "Let there be gran". 
And there was gran.
Glædelig første søndag i Advent :-)
 Et par dage senere skulle selvfølgelig også være gang i kalenderlyset.
Efter en kort og uinspirerende jagt på de fabrikslavede lys, besluttede Bjørg og jeg simpelthen at lave vores eget. Og se, hvor fint det blev med Bjørgs egne tal på et langt rødt lys skrevet med guld og sølv og posca-tusser. Supernemt og langt mere charmerende end diverse clip-art nisser og corny citater.
Det her lys kommer til at give mig så meget mere glæde at se på gennem hele december. Helt klart en tradition der er kommet for at blive!
Og et nisselandskab skal der selvfølgelig også være :-)
Manglede lidt nogle nisser (de kommer med mormors fine pakkekalender og i nissesokken i månedens løb) men så var det jo godt der kunne træde et par fodbold-hamstre og en ko til.

Glædelig for-jul derude :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar